Høstmarkedet 2021

26.10.2021

Skrevet av:

Monica Sjåvaag Kjosavik

Lyktene er tent og musikken og lysene viser vei inn i bakgården på Shelter. Det er fredag kveld og høstmarkedet er i gang. Kafeen i bakgården samler mennesker og utstillingene finnes i forskjellige rom fra kjeller til 3. etasje i ulike hus. Her er det mange spennende varer..

Beboere, ulike kvinnegrupper og mannsgrupper og utallige støttepartnere har bidratt med håndverk og mat. Engasjementet har vært stort og det bærer utstillingene preg av.

Se mer om forberedelsene til markedet her

Det er så flott å se hvordan mennesker har bidratt for å hjelpe oss som ønsker å drive et annerledes integreringsarbeid. Fredag kveld og lørdag formiddag kom over 200 mennesker innom Shelter.

Det er utrolig at vi i slutten av oktober kan samle mennesker til kafe ute i bakgården. Maten er alt fra kaker, kaffe, sveler, etiopisk krydderbrød til falafel sandwish.

Shelters høstmarked ble arrangert for 2. gang og vi ser at det skaper mange fine opplevelser og nye møtepunkt, både på selve markedet og i forberedelsene. Det er sannsynlig at det blir en tradisjon utav dette!

Les også artikkelen fra Fædrelandsvennen om markedet her

Se film på Instagram her

Foto ovenfor: Terje Gustavsen

Foto under: Hilde Unsgaard

No items found.