Mannsgruppa på båttur

13.6.2023

Skrevet av:

Jan Kjosavik

12 gode menn tok turen fra Fiskebrygga til Bragdøya en solfylt kveld i juni.

 

Det gjelder å kjenne noen som har båt. Øyvind Grimestad og Roy Wigardt tok mannsgruppa på Shelter med på en uforglemmelig tur til vakre Bragdøya. En av båtene drog på i 25 knop, mens den andre tøffet i vei utover fjorden. De som ville ta det med ro, fikk sitte på i sjekta til Roy. Bare det å komme ut på stille sjø og kjenne sola varme gjør godt for menn som nesten har frosset til is i løpet av en kald vinter i Norge. Enkelte av dem er slett ikke vant til kuldegrader fra hjemlandet sitt. Men når sola steiker og gutta prater og ler, er den kalde vinteren helt glemt.

Etter en sjekte-tur rundt Odderøya og en rask båttur med Øyvinds aluminiumsbåt med 150 hester, ankom vi Bragdøya. Det var ikke vanskelig å få lagt til og benkene nærmest brygga var ledige.

12 menn kastet seg over sjokoladekake, vannmelon, muffins og kaffe. Praten gikk livlig og det ble mye latter og gode prater rundt bordet. En av gutta ville bade og selv om vannet ikke var fullt så varmt som sist gang han badet der, kom han opp fra vannet med et stort smil. Noen valgte å gå innover på den vakre øya, mens en var mer opptatt av å fiske. Resten ble sittende på stranda og prate.

Det var en fornøyd gjeng som gikk i land på Fiskebrygga sent på kvelden. God opplevelser kan bli gode minner som fortrenger noen av de vanskelige minnene som har festet seg på sinnet.

Takk til Øyvind og Roy for flott båttur.

No items found.