Shelter er blitt en stiftelse

4.4.2022

Skrevet av:

Monica Sjåvaag Kjosavik

Shelter drives i Filadelfias regi til 1.10.2022.

Samtidig arbeider den uavhengige stiftelsen med å samle inn midler for å kjøpe lokalene og drive Shelter videre inn i fremtiden. Det er fortsatt behov for Shelter for flyktninger som restarter livet sitt. Vi trenger hjelp!

Støtt Shelter stiftelsen på kontonummer 3000.55.27208 eller vipps 754372

Vi er allerede godt inne i 2022, som ser ut til å bli et av de mest spennende årene i Shelters historie. I slutten av fjoråret så det ut til at hele Filadelfiakonsernet, som eier Shelter, kunne gå konkurs. I en avtale med kreditorene har ledelsen i Filadelfia ikke sett noen annen mulighet enn å selge lokalene for å dekke opp for noe av gjelden på det store kongressenteret Q42.

For oss som bor på Shelter, er dette ganske dramatisk og ble en krevende start på året. Vi er nå 17 beboere totalt og vi har et flott fellesskap, som tross koronapandemien, har hatt full drift hele tiden. Takket være alle trofaste givere, julegaveaksjon og overraskende gaver, gikk vi ut med et lite overskudd også i 2021. Det betyr enormt mye å vite at vi nå er sikret midler til å kunne drive også dette året ut i fra nye tilskudd fra kommunen og alle faste givere.

Vi har opprettet en stiftelse som kan kjøpe eiendommene.

Vi ønsker nå alle velkommen til å bidra, slik at det blir mulig å kjøpe Shelter.

Håpet er at dere alle fortsatt står med oss og at dere, som oss, har tro på at vi skal få til gode løsninger og fortsette dette viktige arbeidet i mange år framover.

 

Støtt Shelter stiftelsen på kontonummer 3000.55.27208 og vipps 754372

No items found.