Sommeren

15.7.2018

Skrevet av:

Monica Sjåvaag Kjosavik

Denne sommeren er varm og god og sola skinner i bakgården. Jammen godt at vi har kjøpt nye utemøbler og grill for overskuddet etter julemarkedet i fjor.

Her vil vi være mye. Barna har oppdaget bakgården og det sykles, spilles fotball og lekes hver dag. Vi blir mye bedre kjent når vi er mer sammen, og det er akkurat som om vi får mer tid når sommeren er her.

Selv om det er ferietid, treffer vi hverandre ofte nå som vi har fått det så fint ute. Rett før sommerferien hadde vi håndverkere her som lagde en koseligere vegg og malte en del. Nå kan vi bare nyte! Flere kvelder spiller vi og koser oss ute, eller vi går spontant til Baneheia for å bade sammen.

Hver uke har vi også felles kaffe i bakgården og beboere og frivillige snakker om hva som skjer, siste tur, eller løst og fast.

Flere har oppdaget grillen og det lages deilig mat ute. Ellers så leker vi gjemsel med barna og vannkrig! Det er spesielt morsomt når Jan tar frem vanngeværene og Monica blir våt. Når de voksne leker med barna, blir bakgården et godt sted å være.

No items found.