Takknemlighet

5.7.2022

Skrevet av:

Monica Sjåvaag Kjosavik

Over hundre mennesker har til nå gitt en gave for å redde bofellesskapet Shelter. I januar fikk vi beskjeden om at bygningene vi bor i, skal selges. Bofellesskapet med nordmenn og flyktninger står i fare for å måtte legge ned. I midten av juni ble hjemmene våre lagt ut for salg.

For 21 dager siden startet vi en aksjon for å samle inn penger for å kjøpe Shelterlokalene og drive det videre. Mennesker fra fjern og nær har gitt sin støtte og vi er så takknemlige. Vi er på god vei til å gjennomføre planen vår. Vi er rørt over at så mange vil hjelpe flyktninger til en god start i Norge.

Les mer om det store spleiselaget her

I disse dager planlegger vi årets sommerferie på Shelter. Vi drar neste uke med 25 store og små på ferie til Evje hvor vi skal bade, leke, spille, spise god mat og kose oss sammen. Vi er takknemlige for at vi får lov til å bruke timer og dager, knytte vennskapsbånd og ha ferie sammen.

Håpet er at dette ikke blir den siste sommerferien. Derfor utfordrer vi deg til å bli med på det store spleiselaget og gi en gave til kjøp av boligene som huser Shelter. Vi trenger minst hundre bidrag til.

Vipps til 754372 eller bruk stiftelsens kontonummer 3000.55.27208

Lurer du på hvor mye som er kommet inn eller hva som skjer dersom vi ikke får kjøpt boligene?

Vi gir mer info i nyhetsbrev fremover. Abonner på nyhetsbrev og få informasjon rett til din epost

No items found.