Tur til Dyreparken

25.8.2018

Skrevet av:

Monica Sjåvaag Kjosavik

Ni barn, ungdommer og voksne reiser til Dyreparken. Sola skinner og vi er forventningsfulle. De fleste har vært her en gang tidligere med skolen. Derfor vet de litt om hva de vil oppleve. Noen gleder seg til å se løvene, noen vil i Kaptein Sabeltanns verden og noen på tivoli.

Det tar litt overtalelse til, å få med mor til de to yngste barna opp i Tømmerrenna. Hun smiler og vil flere ganger.  Det er nok en ny opplevelse for henne og det er gøy å leke sammen. Etter turen, hjemme på Shelter, på kjøleskapet mitt, henger jeg opp bildet av oss i tømmerrenna som et minne.

Vi får med oss en forestilling om Hakkebakkeskogen og ser på forskjellige dyr. Historien om Klatremus er en del av min barndom og mange nordmenn har vokst opp med sangene og historien. Jeg vil gjerne dele historien og kulturen jeg har vokst opp med. Jeg ser at barna synes skuespillet er fengende. De ler og følger nøye med.

Alle har med egen niste og lunsjen spiser vi sittende på en benk. Så kjøper vi sukkerspinn til barna.
Klatretårnet er spennende for de yngste. Det er deilig med en pust i bakken for de voksne mens barna leker. Vi drar på sjørøvertokt med Klara, kjører biler og bader i badelandet. Opplevelser som dette, knytter oss sammen og skaper gode minner.

No items found.