Høstmarkedet 2020

12.11.2020

Skrevet av:

Monica Sjåvaag Kjosavik

Jeg er ganske spendt når jeg våkner tidlig lørdag morgen;

Vil det komme folk? Vil vi klare å fordele de på ulike områder slik at alle holder god avstand? Er alle beboere og medarbeidere klare for innsats? Er folk interessert i å kjøpe tingene våre? Har vi riktige priser? Spørsmålene er mange.

Jeg vil jo så gjerne at beboere og frivillige skal oppleve at den store innsatsen de har gitt inn til å lage varer og forberede markedet, skal gi resultater. Her har vi jobbet for å lage et arrangement i uker , dager og timer.

Les mer om forberedelsene her.

Det var rett før vi avlyste arrangementet på grunn av nye anbefalinger om smittevern. Vi valgte å gjennomføre, men visste ikke om det ville komme folk eller ei.

I avslutningen av markedsdagen, kommer en av de trofaste frivillige til meg og sier: "Når skal vi ha neste marked?". Da skjønner jeg at min magefølelse stemmer; Folk koser seg og synes det er fint å støtte gode formål, også i en krevende tid for mange. Vi får også flere tilbakemeldinger om at varene holder en høy kvalitet. Det er gøy å gjøre en innsats når mennesker er så positive.

Onsdag kveld har vi restemarked og flere kommer til pizzaboller og marked.

Nå har vi bare en brøkdel av produktene igjen, og dersom du er interessert, kan du ta kontakt her

Se bildedryss fra markedsdagen og noen av produktene våre under.

Foto: Aleksandra Lohne, Sara Roaldsnes, Linn Støle Lund og Monica Kjosavik

No items found.